Com funciona

Els productes oferts en aquesta web són d’economia social. Només si ets una entitat sense ànim de lucre, una escola, cooperativa o un particular en situació de vulnerabilitat, podràs accedir als productes d’aquest web. Si no és el teu cas, ho sentim.

Segueix aquests passos només si formes part del col·lectiu abans esmentat.

  1. Compte el què necessites. Afegeix els productes a la teva cistella i demana el teu pressupost. Enviarem la teva comanda a una entitat reacondicionadora. És gratuït i sense compromís.
  2. Rep la teva proposta. Al cap de pocs dies l’entitat reacondicionadora te farà arribar un llistat de productes amb tot detall de característiques.
  3. Compara i tria (o no). Si estàs interessada l’entitat reacondicionadora te farà arribar un pressupost amb les seves condicions i termes de servei. Si no us interessa, ja hi haurà una propera vegada, no ens enfadem :-).
  4. Endavant. Si estàs d’acord amb els productes que se t’ofereixen, els termes de condicions del servei de la reacondicionadora, i els termes de cessió dels productes, només et faltarà fer el pagament amb l’entitat reacondicionadora.
  5. Recollida. Les reacondicionadoras encara no ofereixen l’enviament dels productes a domicili, així que hauràs de recollir els productes en el punt de recollida de la reacondicionadora.

I si tens qualsevol dubte podem xatejar en aquesta web o enviar-nos un mail a hola@circula.cat