Com funciona?

Els productes oferts en aquesta web són d’economia social. Només si ets una entitat sense ànim de lucre, una escola, cooperativa o un particular en situació de vulnerabilitat podràs accedir als productes. Degut a la situació del coronavirus, també podràs accedir si ets membre d’una família amb menors a càrrec en edat d’escolarització.

Segueix aquests passos només si formes part d’un dels col·lectius abans esmentats

  1. Compte el què necessites. Afegeix els productes a la teva cistella i demana el teu pressupost. Enviarem la teva comanda a una de les entitats vinculades a circula.cat. És gratuït i sense compromís.
  2. Rep la teva proposta. Al cap de pocs dies, l’entitat et farà arribar un llistat de productes amb totes les característiques detallades.
  3. Compara i tria (o no). Si estàs interessat en algun dels dispositius, l’entitat et farà arribar un pressupost amb les seves condicions i termes de servei. Si no t’interessa, ja hi haurà una propera vegada, no ens enfadem :-).
  4. Endavant. Si estàs d’acord amb els productes que se t’ofereixen, els termes de condicions del servei i els termes de cessió dels productes, només et faltarà fer el pagament. L’entitat t’enviarà una factura perquè puguis fer la transferència.
  5. Recollida. Les entitats vinculades a circula.cat encara no comptem amb un servei de transport a domicili, així que hauràs de recollir els productes en el punt de recollida que t’indiquem.

I si tens qualsevol dubte podem xatejar en aquest web. També pots enviar-nos un mail a hola@circula.cat