Com funciona?

Els productes oferts en aquesta web són d’economia social. Només si ets una entitat sense ànim de lucre, una escola, cooperativa o un particular en situació de vulnerabilitat podràs accedir als productes. Si no és el teu cas, ho sentim.

Segueix aquests passos només si formes part d’un dels col·lectius abans esmentats

  1. Compte el què necessites. Afegeix els productes a la teva cistella i demana el teu pressupost. Enviarem la teva comanda a una de les entitats vinculades a circula.cat. És gratuït i sense compromís.
  2. Rep la teva proposta. Al cap de pocs dies, l’entitat et farà arribar un llistat de productes amb totes les característiques detallades.
  3. Compara i tria (o no). Si estàs interessat en algun dels dispositius, l’entitat et farà arribar un pressupost amb les seves condicions i termes de servei. Si no t’interessa, ja hi haurà una propera vegada, no ens enfadem :-).
  4. Endavant. Si estàs d’acord amb els productes que se t’ofereixen, els termes de condicions del servei i els termes de cessió dels productes, només et faltarà fer el pagament. L’entitat t’enviarà una factura perquè puguis fer la transferència.
  5. Recollida. Les entitats vinculades a circula.cat encara no comptem amb un servei de transport a domicili, així que hauràs de recollir els productes en el punt de recollida que t’indiquem.

I si tens qualsevol dubte podem xatejar en aquest web. També pots enviar-nos un mail a hola@circula.cat